Sista dagen på Seminar Week

Life in Santa Monica / Permalink / 0
Hejsan jag tänkte att jag skulle sova nu för vi ska kliva upp tidigt imorgon bitti och åka upp till Runyon Canyon och gå på hike!! Jag hoppas att vi fortfarande vill det när vi vaknar imorgon - för ikväll var jag & LinnRenee ute och sprang i området och hittade "Santa Monica Stairs". Det tog på rumpan kan jag lova!!
 
"Some area residents have complained that the stairs have become too popular, and attract too many exercisers to the wealthy neighborhood of multimillion-dollar properties" (källa)
 
Jag kan mycket väl tänka mig att grannarna klagat, för jag sa det själv till LinnRenee att det var en riktig "tränings-gata". Så många vältränade som sprang, hade personlig tränare som tvingade dem till benböj, låg på trottoaren och gjorde armhävningar ner mot gatan eller sprang upp och ner för trapporna haha. Jag sa det också "om vi inte blir fit när vi är här i Santa Monica, så kommer vi aldrig bli det". Alltid så mycket folk ute och springer och tränar ute. 
 
Vid trapporna var det underbart fin utsikt som jag får fota en annan gång, för vi lämnade mobilerna hemma ikväll. Kändes iallafall huuuur bra som helst att vara ute och springa igen för nu var det alldeles för längesedan sist.
 
Förutom löpturen så har vi legat en stund på stranden. Men imorse gällde det att ta sig upp kl 06.00 för att åka till skolan för sista dagen på Seminar Week. Dom bjöd på kaffe/citronvatten och fruktbitar - jag snodde också en liten kanelbulle. Information om vad som gäller när man åker på ett F-1 Visa och val av kurser osv. Macka till lunch som vi knappt hann äta innan vi skulle in i en datasal och välja kurser. 
 
 
Just nu ser mitt schema ut såhär: Jag har valt 15 units för att kunna räkna in dom i mitt program på Uppsala Universitet. Jag hade tänkt ta ett Certificate på 1 år men då måste jag betala för och läsa kurser som jag egentligen redan läst. Så istället får det nog bli bara ett par kurser som jag kan använda i Uppsala. Kommer dock droppa t ex BUS 1 och kanske någon fler och välja nåt annat istället. Måste dubbelkolla med Uppsala vad jag ska göra. För detta schema kommer bli väldigt jobbigt. Men så länge fredagarna är lediga......! Jag ska också gå och prata med en counselor privat på måndag så jag får ut det mesta av detta.
Det som inte ser så himla roligt ut heller är denna sida:
Hehehhehehe #killmenow #snälladollarsjunk 
 
Jag och LinnRenee avslutade denna fredagkväll med filmen "Age of Adaline" och jag tyckte det var så hiiiimmmmmmlaaa bra!!! :) :) :) 
Till top