Ny tid på ambassaden

Enrollment / Permalink / 0
Hej!
 
Glad midsommar i efterskott!! Jag hade finbesök från Uppsala, ett helt gäng på 6 personer tog sig upp hit för att fira med mig och min pojkvän. Så mysigt, blev så otroligt glad över att det inte kom en enda droppe regn utan faktiskt riktigt varmt och fint!! Hela lördagen satt vi bakis i trädgården och chillade i solen och lekte lekar (de personer som inte låg kvar inne och såg av sig ruset, dvs.).
Men det var inte det jag tänkte berätta om utan ville bara uppdatera er om att jag nu bokat en ny tid på ambassaden, den 14e juli. Det är otroligt nog FORTFARANDE tekniska problem på ambassaden. Men till den 14e juli är jag bombsäker på att det är löst. Frågan är bara hur jag ska ta mig ner till Stockholm till kl 10.00, men det löser sig!! 
 
Försökte boka om tiden förra veckan, men det fick inte att "omboka" bara välja "ny" tid. Och då stod det att jag ju skulle betala visumet igen på 1440kr och det ville jag inte göra! Försökte klistra in mitt kvittonummer i en ruta , men det "fastnade" inte som det skulle. Mejlade till nåt "Feedback" den 17/6 och förklarade läget och imorse fick jag svar att "tack för ditt tålamod, nu kan du boka en tid". Denna gång, när jag kom till betal-sidan, så var redan mitt kvittonummer ifyllt och det var bara att fortsätta vidare för att boka tid. SÅ nu är jag jätteglad och lättad, dels att jag lyckades få tid den enda dag jag faktiskt har möjlighet att åka (även om det är nästan min enda lediga dag på) och jag behöver inte invänta samtal från ambassaden som jag inte kan ta för att jag jobbar. Sköönt!
 
Snaaaaaart kan man börja packa!!!
 
Till top