Spänningen är olidlig

Application / Permalink / 0
Oh-oh!! Nu står det inte längre "Your application has not yet been evaluated" eller vad det nu stod i min online-ansökan. Istället står det "Your application has been evaluated and the full document requirement is published."
 
Dom har lagt till en kategori under de dokument jag ska ladda upp: English Proficiency
Jag gissar att det beror på att jag laddat upp en kopia på mitt TOEFL-score under "Transcriptions" (eftersom att den ovanstående kategorin inte fanns tillgänglig tidigare). Och det är väl just därför dom har lagt till den, för att det inte är ett krav med TOEFL men när dom ser att jag har ett sånt så får det väl en egen kategori. Det jag undrar över är ifall dom vill att jag ska skicka en officiell kopia på testet direkt via testets webbsida (kostar typ 10 dollar tror jag) så jag skrev faktiskt ett meddelande (finns en liten ruta man kan skriva direkt via) och frågade. Inväntar svar!
 
Oh-ooooooh vad spännande!! Håll tummarna nu att jag får ett antagningsbesked snart!!! Eller snarare - håll tummarna att jag blir ANTAGEN!!! Vad gör jag annars??? Haha typ söker till Santa Barbara istälet för Santa Monica.... 
Till top